Sekadar berkongsi pengalaman dan aktiviti bersama rakan guru serta anak-anak pelajar tersayang.....
7 Disember 2020
CIKGU LOLITA: KEM KEPIMPINAN PENGAWAS DI TASIK BERIS
›
CIKGU LOLITA: PENGAWAS SMK TUNKU ISMAIL KE TASIK BERIS : Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada awal tahun 2013 pengawas-pengawas SM...
27 Februari 2016
DAGING
›
DAGING Kebanyakan sajian menggunakan daging sebagai bahan utama. Struktur daging terdiri daripada tisu otot, tisu perantara, dan lem...
Kami Masak 6 Menu
›
Hari ni anak2 ni kena masak 6 menu...cuak juga maklumlah baru berkenalan dengan 5A3 ni....muka dah kenal tapi bab pegang senduk kuali tak b...
Tanduk Savouri / Tanduk Berperisa SMKTI
›
Minggu kedua bersama anak2 Katering dan Penyajian. Menu yang perlu dilaksanakan mereka ialah Tanduk Savouri Dibawah ni ada resepi...
7 Februari 2016
›
SUMBER RUJUKAN
›
Laman utama
Papar versi web